L E I J O N A H I I H T O    K U O P I O S S A  su 200322

Lasten Leijonahiihto pidettiin upeassa kevätsäässä Puijon hiihtostadionilla. Osallistujiksi oli ilmoitettu
94 lasta ikäluokasta 6-10 v. Tapahtuman pääasiallinen järjestäjä oli LC Kuopio/Päiväranta. Muut viisi kuopiolaista klubia osallistuivat toimitsijatehtäviin ja rahallisiin kuluihin. Mehu- ja suklaatarjoilua lapsille sekä arvottavia palkintoja olivat sponsoroineet Prisma ja OP Pohjola. Stadionin palvelujen järjestämiseen ja taitoradan ohjaukseen osallistuivat Puijon Latu ja Puijon Hiihtoseura.
Puijon hiihtoseuraa edustava Iivo Niskanen oli tapahtuman suojelija.

Lapset oli jaettu kolmeen ikäkausiryhmään. Kukin ryhmä kävi ensin läpi taitoradan ja suoritti sitten ikää vastaavan hiihtolenkin. Kaikki osallistujat saivat komean Leijonahiihtomerkin kaulanauhassa.
teksti: Otto Pitkänen

Nuppu Mielonen perheineen:
Haluan kiittää todella kivasta tapahtumasta. Suuret kiitokset ! Todella hyvin järjestetty kaikki ja tyttärenikin tykkäsi kovasti. Mahtava ilman kruunasi tietenkin kaiken. Mutta aivan ihana, että tälläisiä tapahtumia järjestetään, ja lapsia innostetaan urheilun pariin, maksuttomasti. Todella, todella hienoa ja arvokasta työtä! Voit välittää terveisemme muillekin järjestäjille ja vapaaehtoisille. Kiitos vielä ja jatkakaa samaan malliin.

näpäytä kuvan päälle suuremmaksi
Valokuvissa näkyi leijonahahmona Anni Mielonen, Annin vieressä kuvernööri Arja Kekoni.
Valokuvaaja Otto Pitkänen.